#YourHealthMatters

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

#YHM: what’s next?

juni 18 / 10:00 14:30

#YOURHEALTHMATTERS: aankomende initiatieven binnen het welzijnsbeleid

  Het afgelopen jaar hebben jullie ongetwijfeld allemaal al onze externe partner Springbok Coaching leren kennen. We organiseerden in het kader van ons welzijnsbeleid #YOURHEALTHMATTERS, met hen al allerhande activiteiten: VitaChecks, workshops, bewegingssessies, enzovoorts. Binnenkort volgen er nog een heel aantal nieuwe initiatieven en activiteiten met de hulp van Springbok. Om deze en de planning ervan voor te stellen, organiseren we op maandag 18 juni een promodag. Je kunt om 10u, 12u en 14u15 telkens vrijblijvend langs komen om te horen wat we nog voor jullie in petto hebben. De infosessies duren telkens een half uurtje en vinden plaats in VZ Staketsel (auditorium).   Alvast in het kort:
  • Healthy Lifestyle traject Traject met een pre-test, drie workshops en drie beweegsessies, gevolgd door een hertesting. Gespreid over 4 tot 6 maanden. Max. 20 deelnemers.
  • Een tweede ronde Vitachecks Een op maat uitgewerkte testbatterij die de fysieke fitheid meet aan de hand van een aantal parameters. Lichaamssamenstelling, lenigheid, kracht, evenwicht en uithouding worden door middel van een aantal zeer eenvoudige en toegankelijke tests in kaart gebracht.
  • Een tweede ‘Work-it-out’ 12-weken beweegprogramma Eerste training: Quick Physical Scan. Daaropvolgend 10 beweegsessies van een uur. Oefeningen rond uithouding, kracht, stabiliteit en stretching. Telkens in groep, met of zonder buddy. In de laatste sessie een hermeting van de Quick Physical Scan om de evolutie te meten.
  • Beweegprogramma ‘Flex’ Dit programma zet in op uithoudingsvermogen, lenigheid en snelheid maar ook een goede coördinatie, alertheid en balans. Vele disciplines waaronder pilates, yoga, dans en gyrotonik komen hier aan bod. We zoeken naar een evenwicht tussen mobiliteit, rust en mindfulness en dit zonder ons lichaam naar extremen te brengen.

(Bok)spring zeker eens binnen!

Gegevens

Datum:
18 juni 2018
Tijd:
10:00 – 14:30
Evenement Tags:
Gouwelozestraat 100 Oostende
Oostende, 8400 België
+ Google Maps

Strava Running Club