#YourHealthMatters

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Virtuele Ostend Night Run

oktober 1 / 08:00 oktober 31 / 23:00

Loop virtueel mee aan de Ostend Night Run!

Download één van de drie 3 virtuele trajecten (7, 14 of 21 km) en loop jouw eigen Ostend Night Run tussen 1 oktober en 1 november 2020. Voor elk gelopen parcours gaat 1 euro per kilometer naar het goede doel.

Parcours

Deelnemen is gratis, doe je individueel en is op eigen risico. Om deel te nemen heb je wel een Strava-account nodig die je gratis kunt downloaden via de App Store of Google Play.

Hoe deelnemen?

  1. Maak een Strava-account aan en zoek de club ‘Ostend Night Run’. Sluit je erbij aan.
  2. Start jouw Strava-opname aan de start/finishlijn in het Maria Hendrikapark (het bos naast het ziekenhuis). Volg het parcours en stop de opname niet vroegtijdig. Tip: zorg ervoor dat je toestel een goed GPS-signaal gevonden heeft alvorens te starten. Vergeet zeker niet om je run na aankomst op te slaan.
  3. Elke traject is een segment op Strava. Wanneer jouw strava het juiste parcours registreert, zien wij automatisch je prestatie op het segment en is je deelname officieel. Registraties via toestellen die gekoppeld zijn aan Strava (Polar, Garmin, …) zijn ook geldig.

TIP: maak je op Strava ook lid van de club Az Damiaan

#MyOstendNightRun #azdamiaan

Klaar met lopen? Deel dan een leuke selfie met de hashtag #MyOstendNightRun en #azdamiaan en inspireer anderen!

Let op: door één van deze parcours te lopen ben je niet verzekerd. Er zijn geen seingevers of richtingspijlen noch bevoorrading of medische verzorging. De wegcode en geldende coronamaatregelen moeten steeds gerespecteerd worden.

Strava Running Club