#YourHealthMatters

E-LEARNINGS

Az Damiaan organiseert in samenwerking met Springbok Coaching vijf e-learnings rond ademhaling, angst, voeding, beweging en omgaan met emoties. Men kan alle e-learnings terug vinden onder de categorie ‘thema’s’. Deze kun je bekijken of herbekijken wanneer jij dat wilt. De e-learnings worden gegeven door drie experts, namelijk Diederik Joukes, Chantal Dierickx en Julie Maurand.

Over Diederik Joukes

Gezonder en gelukkiger door het leven gaan, dat willen we toch allemaal? Laat dat net Diederiks missie zijn. Na 20 jaar bij farma multinationals ontwikkelde Diederik de Embrace Yourself programma’s op maat van bedrijven. Met eenvoudige ingrepen smeed je daarmee gezonde gewoontes. Als partner van Springbok Coaching stippelt hij welzijnsstrategieën uit voor bedrijven. Daarnaast houdt hij van sporten, dansen, muziek en strips.

Diederik is Master in de lichamelijke opleiding van de KULeuven
Posgraduaat bedrijfseconomie VLEKHO
Partner bij Springbok healthcoaching
20 jaar+ in pharmaceutische multinationals als leidinggevende
Mindful run instructeur Hartcoherentiecoach Movement and mobility specialist

Over Chantal Dierickx
Chantal heeft een passie voor een gebalanceerde levensstijl. Na haar opleiding tot licenciate lichamelijke opvoeding, miste ze nog een deel van het verhaal. Ze ging zich verder verdiepen in de holistische gezondheid met de opleiding tot holistisch gezondheidsconsulent aan de levenschool. Mentale, fysieke, emotionele en sociale gezondheid, alle 4 hebben ze een aandeel in het verhaal dat ze vertelt,  met voeding als stokpaardje. Ze vertelt met het nodige enthousiasme om te inspireren, in plaats van te beleren.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email