#YourHealthMatters

Spring Challenge 2020

Vele Ostenders zijn alvast bekend met Bike to work. Dit biedt je de kans om deel te nemen aan een initiatief dat jou en je mede-Ostenders stimuleert om meer met de fiets naar het werk te komen en daarvoor beloond te worden.

Dit jaar organiseert Bike to work de ‘spring challenge’. Deze challenge start vanaf 2 juni en eindigt op 19 juni. Natuurlijk vallen er ook veel prijzen te winnen zoals een weekendje weg, e-bikes, fietsaccessoires,… enz.

Deelnemen is heel simpel!

Stap 1: Registreer je op Bike to work en stel je eigen team samen (min 2, max. 5 teamleden). 
Stap 2: Schrijf je team in voor de Spring Challenge voor 1 juni. De teamleider bepaalt jullie ambitie: 100%, 75%, 50% of 25% naar het werk fietsen. Hij/zij beantwoordt de schiftingsvraag: ‘Hoeveel km zullen alle deelnemers aan de Spring Challenge 2020 samen fietsen?’.
Stap 3: Registreer van 2 t.e.m. 19 juni al je werkdagen en fietsritten naar het werk op de kalender op de website.

??Voor meer info of vragen ??

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email