#YourHealthMatters

Spring Challenge 2020

Vele Ostenders zijn alvast bekend met Bike to work. Dit biedt je de kans om deel te nemen aan een initiatief dat jou en je mede-Ostenders stimuleert om meer met de fiets naar het werk te komen en daarvoor beloond te worden.

Dit jaar organiseert Bike to work de ‘spring challenge’. Deze challenge start vanaf 2 juni en eindigt op 19 juni. Natuurlijk vallen er ook veel prijzen te winnen zoals een weekendje weg, e-bikes, fietsaccessoires,… enz.

Deelnemen is heel simpel!

Stap 1: Registreer je op Bike to work en stel je eigen team samen (min 2, max. 5 teamleden). 
Stap 2: Schrijf je team in voor de Spring Challenge voor 1 juni. De teamleider bepaalt jullie ambitie: 100%, 75%, 50% of 25% naar het werk fietsen. Hij/zij beantwoordt de schiftingsvraag: ‘Hoeveel km zullen alle deelnemers aan de Spring Challenge 2020 samen fietsen?’.
Stap 3: Registreer van 2 t.e.m. 19 juni al je werkdagen en fietsritten naar het werk op de kalender op de website.

👇👇Voor meer info of vragen 👇👇

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email