#YourHealthMatters

Bike To Work schakelt een versnelling hoger

Dankzij Smart Mobility Belgium van de ministers Bellot en De Croo, krijgt Bike to Work in 2019 een grondige make-over. De lancering is voorzien in december.

De basisingrediënten van Bike to Work blijven: werknemers die fietsritten registreren krijgen fietsmunten en kunnen genieten van voordelen bij handelaars, deelnemen aan ludieke wedstrijden, prijzen winnen en hun fietsprestaties volgen.

What’s new?

Voortaan zullen werknemers hun verplaatsingen gemakkelijk kunnen registreren via een app. Ook andere vormen van duurzame verplaatsing (openbaar vervoer, te voet, per step, …) zullen bike coins opleveren.

Met de app of via de website zal je een fietsvriendelijke route kunnen plannen, fietsteams kunnen vormen met collega’s, deelnemen aan de Bike to Work Spring Challenge en de Bike to Work loterij.

Werkgevers kunnen duurzaam woon-werkverkeer van dichtbij opvolgen in een uitgebreid dashboard. Via het Bike to Work-platform kunnen ze een eigen wedstrijd opzetten voor het personeel en hun werknemers laten fietsen voor het goede doel tijdens Bike for Life. Werkgevers kunnen duurzaam woon-werkverkeer van dichtbij opvolgen in een uitgebreid dashboard.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email