#YourHealthMatters

#YOURHEALTHMATTERS, ook in 2019!

Ook in 2018 hadden we een uitgebreid aanbod aan workshops, beweegsessies, lifestyletrajecten en vitachecks. We blikken terug op een fijne samenwerking met Springbok Coaching en Liantis, onze partners binnen het welzijnsbeleid. Uiteraard hebben we in 2019 weer heel wat in petto om onze medewerkers fit en gezond te houden!

Op 19, 20 en 21 februari zullen er een aantal Springbok coaches een bezoekje komen brengen aan de diensten om iedereen warm te maken voor het voorjaarsprogramma.

Nadien volgen er nog twee kick-off dagen op dinsdag 26 februari en woensdag 27 februari . Iedereen kan om 12u30, 14u30 en 17u telkens vrijblijvend langs komen om te horen welke initiatieven en activiteiten er op de #YHM planning staan. De infosessies duren telkens een half uurtje en vinden plaats in VZ Staketsel (auditorium).

Voor leidinggevenden volgt er nog een speciaal promomoment aansluitend op de diensthoofden/hoofdverpleegkundigen vergadering van woensdag 13 maart (van 15u tot 15u45).

We lichten alvast een tipje van de sluier op:

Opnieuw een ‘Work-it-out’ beweegprogramma (12 weken)

Afwisselende beweegsessies in groep, bestaande uit oefeningen rond uithouding, kracht, stabiliteit en stretching. De WiO wordt deze keer telkens op donderdag georganiseerd van 17u – 18u.

Tweede reeks ‘Flex’ beweegprogramma (12 weken)

Dit programma zet in op uithoudingsvermogen, lenigheid en snelheid maar ook een goede coördinatie, alertheid en balans. De ‘Flex’-lessen gaan deze keer door op donderdag van 18u – 19u.

Intervisie ‘mentale veerkracht’ voor leidinggevenden

Tips voor leidinggevenden die balans voor zichzelf en hun team willen.

Workshops ‘mentale veerkracht’ voor medewerkers

Workshop gericht op mentale veerkracht, zelfzorg en stressreductie.

Workshops ‘Hartritme en ademhaling

Leer hoe je rust in je lichaam en je hoofd kunt krijgen door middel van ademhalingstechnieken. Een interessant thema voor iedereen!

Een derde ronde Vitachecks – NIEUW: MyVitaGo coachinggesprek (1-to-1)

Algehele check van de individuele fysieke gezondheid door middel van een aantal testjes (houding, flexibiliteit, conditie). Iedereen is welkom, zowel voor een eerste Vitacheck als voor een hertesting!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email