#YourHealthMatters

Word lid van onze Stravagroep

Strava is een toepassing waar je kunt zien welke routes je liep of fietste en hoe snel je op bepaalde stukken was. Langs welke route je sportte weet Strava, doordat je dit registreert met behulp van een GPS device. Dit kan je mobiele telefoon zijn, een smartwatch of ook een navigatiesysteem zoals een Garmin of een Mio. Achteraf upload je dan (of dit gaat automatisch, afhankelijk van het apparaat) je gegevens naar Strava, zodat Strava deze gegevens kan analyseren.

Vrienden en clubs

In Strava kun je een heel netwerk opbouwen van ‘vrienden’ opbouwen. Zo kun je zien wat je vrienden voor routes liepen of fietsten. Het is zelfs mogelijk in Strava ‘clubs’ te maken, waarbij je kunt zien wie van jouw club de meeste kilometers, hoogtemeters en dergelijke liep. Leuker is dat we zo kilometers kunnen verzamelen om elkaar aan te moedigen. Daarom hebben wij een Az Damiaangroep gemaakt op https://www.strava.com/clubs/334798

Wordt dus gerust lid!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email